Recensies

Op deze pagina wil ik klanten de gelegenheid geven om hun ervaringen met mijn diensten te delen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Irwin en Irene

Sanne heeft in april 2016 foto’s gemaakt op onze trouwdag. Wij waren op zoek naar een fotograaf die buiten de gebaande paden durfde te treden en met ons meedacht over onze wensen. Doordat zij de hele dag bij ons is geweest, hebben we hele mooie foto’s van de hele dag. Daarnaast kenmerkt haar werkwijze zich als professioneel en eigentijds. Ze schakelt snel en denkt mee wat er mogelijk is als de situatie anders wordt dan van te voren verwacht. Verder heeft ze een prettige persoonlijkheid waardoor het fijn is om haar op de trouwdag erbij aanwezig te hebben.

Multi Pilot Simulations

Sanne is nu al geruime tijd onze huisfotograaf. Na een paar testfoto's van onze Boeing 737-MAX ontvingen wij vrijwel gelijk een serie foto's waar wij naar op zoek waren. Foto's die voor ons niet te donker waren, en elk detail goed konden weergeven. Hierna heeft ze mooie foto's kunnen schieten van onder andere onze Airbus A320 simulator en de Boeing 737-NG. Deze hebben wij met grote genoegen kunnen inzetten voor al onze media kanalen. Hierna volgde een reeks individuele foto's voor ons smoelenboek. Hoewel bijna al onze medewerkers zich ietwat ongemakkelijk voelde bij het idee om alleen op een foto te moeten staan, is iedereen enorm te spreken over het uiteindelijke resultaat. Sanne heeft onze ongedwongen sfeer perfect weten vast te leggen. Ze is een fijne fotograaf die je met gemak een hele dag erbij kan hebben!

LEX Autoservice

Als autobedrijf zijnde komt Sanne regelmatig foto's maken bij ons, waar we erg tevreden over zijn. Ze krijgt van ons een dikke 10 !!!!!!!!!!!!!!!!

DHL Express Nederland B.V.

Sanne heeft al verschillende keren foto's voor ons gemaakt op zakelijke events. We zijn erg tevreden. Snelle service en goede foto's.